CAAS Consell Comarcal de la Selva

Les instal·lacions del CAAS

El novembre de 1996 el Consell Comarcal de la Selva va iniciar les obres de les noves instal·lacions, situades al municipi de Tossa de Mar, que es varen cloure el novembre de 1997.

Centre

L'edificiEl centre

Les instal·lacions estan compostes de 50 gàbies dobles, amb capacitat per a 120 animals i 1 gàbia comuna de gats. A més hi ha l’edifici de serveis on es troba la clínica veterinària, el quiròfan, el lavabo adaptat per a discapacitats, els vestidors, el magatzem, la cambra frigorífica i el garatge.

salabox

patipati nou

Les instal·lacions del CAAS disposen del preceptiu permís d’activitats i també estan donades d’alta com a Nucli Zoològic.

boxbox

L’any 2006 les instal·lacions del CAAS varen ser ampliades amb la construcció d’un pati exterior d’esbarjo per als gossos. Les obres varen suposar una inversió de 18.000 euros del Consell Comarcal i la cessió dels terrenys per part de l’Ajuntament de Tossa de Mar.

D’altra banda el Consell Comarcal va ampliar la flota de vehicles amb una segona furgoneta.

Pati exterior

L'any 2008 el Consell Comarcal va fer una inversió de 18.000 € per tal de fer arribar aigua regenerada procedent de la depuradora de Tossa. Aquesta inversió ha permès un estalvi de més de 1.800 m3 d’aigua de boca a l’any, cal tenir present que tota la neteja es fa mitjançant aigua.

aigua

Paral·lelament el 2008 es van fer altres inversions importants al centre, com ara: substitució de la canonada d’abastament d’aigua potable, pintar totes les dependencies de les oficines, actualització del programari de gestió del centre, i la substitució del furgó gran del centre per un de nou.

Tinença responsable Duran Al centre em diuen Duran però m'agradaria que em posesis un altre nom Samba “Em dic Samba, soc una gosa de 2 anys i et necessito Dimarts “Em dic Dimarts, soc una gateta de 2 mesos i et necessito Susan La Susan és femella te 2 mesos i voldria ser la teva gateta Tron “Em dic Tron, soc un gos de 2 anys i et necessito Voltereta La Voltereta és femella te 1 any i voldria ser la teva gosa Dan “Em dic Dan, soc un gos de 8 anys i et necessito Dimecres “Em dic Dimecres, soc una gateta de 2 mesos i et necessito